Kolko e kursa na dolara dnes

21.01.2020
Автор: Анести

Банкнотите технически са все още законно платежно средство в САЩ, въпреки че тяхната колекционерска стойност е много по-висока от номиналната им такава. Сирийски паунд. Фолкландските острови паунд.

Румънска лея. Унгарски форинт. Египетски паунд. Специфична характеристика на доларите е материалът, използван за направата им. Именно това кара президента Ричард Никсън да издаде заповед през година за спиране на тяхното използване.

GBP Британски паунд. Самоан тала. Гватемала quetzal! Руска рубла. Пакистанска рупия. Ганайски седи. Малайзийски пръстен.

  • Можете да прочетете повече на страницата ни с описаните Правила и условия.
  • Бразилски реал.

Йордански динар. Саудитска реалност. Сингапурски долар. Доминиканско песо. Регистрирайте се безплатно. Често задавани въпроси Пазарна цена на златото Всички златни продукти. Парагвайска гаранция.

PHP Филипинско песо. Сао Томе и Принсипе доброра. Първият е на банкнотата от 10 долара, а вторият - на доларовата. JPY Японска йена.

Малдивска руфия.

Оставете коментар

Тези бисквитки са задължителни за правилното фуннкциониране на сайта и не препоръчваме да се изключват. Коморски франк. Непалска рупия.

Самоан тала. Специфична характеристика на доларите е материалът, използван за направата. Фиджийски долар. Либерийски долар. Калкулиран обменен курс в USD 1.

Вашите лични данни

Изборът на Хамилтън е разбираем — той е бил първият финансов министър на САЩ. Сръбски динар. Вашите лични данни Функционални бисквитки Вашите лични данни Вашите лични данни. Британски паунд. Всички банкноти, независимо от номинала си, са с един и същ размер

  • Бутанска култура.
  • В случай че не се декларират, парите могат да бъдат отнети и това да доведе до гражданска или наказателна санкция.
  • За разлика от банкнотите на различни валути, направени от хартия, изработена от дървесни влакна, за направата на доларовите банкноти е използвана хартия, съставена от лен и памук.
  • SBP Шотландски паунд.

HKD Xонконгски долар. Сао Томе и Принсипе доброра. Шведска Крона. MYR Малайзийски рингит. Емисии извън обращение и такива, излизащи от обращение доларовата банкнота не е била с най-големия номинал в историята.

Украинската гривна. SBP Шотландски паунд. Колумбийско песо.

Валутен калкулатор

Нова Зеландия долар. В случай че не се декларират, парите могат да бъдат отнети и това да доведе до гражданска или наказателна санкция.

Няма ограничения по отношение на внасяните и изнасяните парични средства през границата на Съединените щати. Арменски драми.

Бутанска култура. Щатски Долар. Банкнотите технически са все още законно платежно средство в САЩ, въпреки че тяхната колекционерска стойност е много по-висока от номиналната им такава.

 Също така разберете...